Mauricio Salaverria

Cherry, currants, caramel & chocolate

 

ORIGIN
REGION
FARM
PROCESS
ALTITUDE
ZUUR
BITTER
BODY

 

Mauricio Salaverria

Cherry, currants, caramel & chocolate

 

ORIGIN
REGION
FARM
PROCESS
ALTITUDE
ZUUR
BITTER
BODY

 

Mauricio Salaverria

Cherry, currants, caramel & chocolate

 

ORIGIN
REGION
FARM
PROCESS
ALTITUDE
ZUUR
BITTER
BODY

 

ABOUT MAURICIO

Trotse boer van finca Himalaya zijn plantage telt 24 hectaren. Finca Himalaya was de eerste specialty coffee producent van El Salvador. Al jaren gooit Mauricio hogen ogen tijdens de cup of excellence competitie in El Salvador.

De finca van Mauricio staat in de IIamatec regio, hier worden de beste koffie’s van El Salvador geproduceerd. Het gebied herbergt ook de meest actieve vulkanen van het land. De grond is dan ook zeer vruchtbare en bestaat uit vulkanische klei. Op de finca van Mauricio staan verschillende variëteiten, zoals Paca’s, Bourbon en Maragogype.

Wij hebben een dit jaar een super mooie naturel proces koffie van Mauricio.

ANDERE KOFFIE’S

+
Uitverkocht
 12,90 25,00

Bruno Een heerlijke volle koffie van onze koffiebroer uit Brazilië. De koffie heeft een dikke volle body, met tonen van zacht zoete chocolade, een beetje amandel smaak en een heerlijk romige afdronk. De koffie is net als Bruno zelf, iedereen is er weg van.   chocolate, pecan, red fruit  

ORIGIN
REGION
FARM
PROCESS
ALTITUDE
ZUUR
BITTER
BODY

 12,90 25,30

Brotherhood Onze koffie-broeders produceren geweldige koffie in de mooiste delen van de wereld. We combineren het unieke karakter van de koffies van deze boeren om een speciale blend te maken: “The Brotherhood”. Zo bundelen we de krachten in een mooie uitgebalanceerde blend met tonen van rood fruit, melkchocolade en rietsuiker. Samen voor een betere koffie wereld.   red fruit, milk chocolate, sugarcane  

ORIGIN
FARM
PROCESS
ALTITUDE
ZUUR
BITTER
BODY

+
Uitverkocht
 11,75

Bugisu Proef de heerlijke en krachtige koffie van uit Uganda. De koffie word verbouwt op een hoogte van 1,500m in het vruchtbare vulkanische gebied van Mount Elgon, in het Oosten van Uganda. Op kleine plantages vind je naast bananen en mais ook overheerlijke koffie. Je proeft er zoete tonen van donkere chocolade en zoute karamel. Daarnaast is de koffie toch verassend sterk met een bittere, romige afdronk.   Dark chocolate, salty caramel  

ORIGIN
REGION
FARM
PROCESS
ALTITUDE
ZUUR
BITTER
BODY

 12,50 31,25

Classic Deze koffie van boer Ely Humberto Nunes komt uit het noordwesten van de staat Minas Gerais in Brazilië. Op zijn plantage Serra Negra groeit deze koffie, van de Catuaí Vermelho variëteit, op 1000m hoogte. De bessen worden na de oogst gedroogd in hun eigen vruchtvlees (natural process). Hierdoor ontwikkelt zich de natuurlijke zoetheid van deze koffie, met tonen van melkchocolade en de aardse smaken van amandel.   milk chocolate, almonds  

ORIGIN
REGION
FARM
PROCESS
ALTITUDE
ZUUR
BITTER
BODY

 12,50 25,00

Classic Deze koffie van boer Ely Humberto Nunes komt uit het noordwesten van de staat Minas Gerais in Brazilië. Op zijn plantage Serra Negra groeit deze koffie, van de Catuaí Vermelho variëteit, op 1000m hoogte. De bessen worden na de oogst gedroogd in hun eigen vruchtvlees (natural process). Hierdoor ontwikkelt zich de natuurlijke zoetheid van deze koffie, met tonen van melkchocolade en de aardse smaken van amandel.   milk chocolate, almonds  

ORIGIN
REGION
FARM
PROCESS
ALTITUDE
ZUUR
BITTER
BODY