KOFFIE OP LOCATIE

Ben je op zoek naar koffie op locatie voor een beurs of evenement?
Bij BeanBrothers huur je de leukste koffiebarretjes voor jouw event!

Of je nu een opening hebt van je eigen kantoor of filiaal, op een beurs staat of een event of festival organiseert: het begint met koffie. Bij BeanBrothers begrijpen we dat. Daarom vind je bij ons altijd het aanbod wat je zoekt voor smakelijke koffie op locatie.

[gravityform id=”23″ title=”false” description=”false”]

MOBIELE KOFFIE

Tijdens een goed evenement kan een lekkere bak koffie niet ontbreken. Een koffiebar is dus onmisbaar! Kies uit onze verschillende opties of laat je adviseren door contact met ons op te nemen.

Piaggio Classico

Onze klassieke Italiaanse Piaggio is dé eyecatcher en smaakmaker op ieder evenement. Deze karakteristieke mobiele koffiewagen kan zowel binnen als buiten worden geplaatst om jouw gasten te verwennen.

Coffee Bike

Onze authentieke coffee bike is met recht een blikvanger. Deze nostalgische bakfiets is de perfecte mobiele koffiewagen voor ieder evenement. Hij kan zowel binnen als buiten worden geplaatst. Kat in ‘t bakkie dus!

Mobiele Koffiebar

Met onze houten coffee pop-up bar verander je iedere ruimte zonder moeite in een gezellige espressobar. Bovendien is branding van jouw merk eenvoudig mogelijk door de voorzijde te personaliseren.

Espresso Bar

Heb je een prachtige beursstand of eigen bar ter beschikking, maar ontbreekt nog een espressomachine en bevlogen barista? Huur dan een losse espressomachine om in no time je eigen espresso bar te bouwen.

WAAROM BEANBROTHERS?

Naast mobiele koffiebarren en koffie op locatie, leveren we bij BeanBrothers ook erg goede koffie. Deze koffie branden we zelf en hier staan we al jaren om bekend. Trots zijn we dan ook op onze 5e plek in de koffie top 100! 

Sinds 2009 verzorgen we met onze BeanBrothers barista’s koffie op locatie. Door onze ruime ervaring word je dan ook compleet ontzorgd tijdens een event. En voor een babbeltje op de beurs draaien onze barista’s hun handen ook niet om.

Ben jij nieuwsgierig hoe BeanBrothers jouw evenement compleet maakt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken.

BEANBROTHERS BRENGT HET BETERE BITTER NAAR JE TOE

"Onze samenwerking met BeanBrothers is erg makkelijk en altijd super leuk! We kennen ze ondertussen al heel wat jaartjes en zij weten precies wat wij willen, en wij weten wat zij nodig hebben om het bij ons tot een succes te maken. Eigenlijk zegt hun koffie én hun naam al meer dan genoeg! Onze collega’s worden erg blij als we weer eens laten weten dat BeanBrothers die dag de koffie verzorgt. Veel blije gezichten en lange rijen, maar ze hebben het er allemaal voor over :)"

Joline de Boer | Marketing en communicatie specialist
Greenhouse

“BeanBrothers heeft onze Privacy Day en Safe Internet Day op de campus extra cachet gegeven door aan alle bezoekers een heerlijke koffie of thee te serveren. Dat deden ze vanuit het originele Italiaanse Piaggio wagentje, wat nog net dat beetje extra sfeer bracht. Het was makkelijk en prettig afspraken met ze te maken, die op de dag zelf nog enige afstemming vergde. We hebben namelijk op beide dagen te maken gehad met storm en regen en het was anticiperen op de omstandigheden.
Ondanks de barre weersomstandigheden werd er gewerkt met een smile en was het aan de enthousiaste barista’s niet te merken dat alles anders liep dan verwacht. Dat zegt veel over de mensen die er werken en de betrokkenheid bij ons als klant. Een absolute aanrader dus voor een feest of evenement!”


Enrico Koenen | Campagnemaker

TU Eindhoven

“Bij Dorel zijn wij heel erg tevreden met de barista op locatie, een reservering is altijd heel snel geplaatst en het contact verloopt vriendelijk. Bean Brothers denkt met je mee in oplossingen en opties om te personaliseren. De medewerkers achter de bar zijn vlot, energiek en erg enthousiast - en dit werkt aanstekelijk. Een enorme leuke ervaring en extraatje voor ons personeel.”


Natalie Hürbüscher | Consumer & Retailer Care Manager Europe 

Dorel

"De samenwerking met BeanBrothers is als vanzelfsprekend voor ons. Vraagt onze klant om goede koffie, dan bellen wij Bean Brothers. De sferen van Etenswaar en Bean Brothers sluiten naadloos bij elkaar aan. Niet voor niets dat wij blij zijn met de lekkerste koffie uit Eindhoven.
Wij zijn blij dat wij onze opdrachten kunnen aanvullen met de beste koffie en de vriendelijkste barista's uit Eindhoven. Want goede koffie dat is feest!"

Renske Diemers | Eigenaresse
Etenswaar

“Al vier jaar nemen we BeanBrothers mee naar de beurzen waar we jaarlijks staan. Inmiddels staan we bekend als ‘de stand met die goede koffie’, en mensen komen dan ook graag bij ons langs voor een bakkie. Naast lekkere koffie, is ook de flexibiliteit en de prettige samenwerking voor ons een reden om voor BeanBrothers te kiezen. Enthousiaste barista gegarandeerd, wat ook heel fijn is op het moment dat we het druk hebben op de stand. Dan worden mensen toch bezig gehouden met een praatje, zodat wij het daarna weer over kunnen nemen en de barista’s weer koffie kunnen schenken aan de volgende geïnteresseerden. Super om zo te worden ontzorgd. En het is nog gezellig ook!”
 
Nikki Boerstal | Communicatie Marketeer
Kenter